Etape 24: Sandvig – Præstø

På en flot sensommerdag vandrede vi fra Sandvig til Præstø – 33 kilometer rundt om Jungshoved. Ret kort efter Sandvig gik vi ind i land og igennem skoven ved Kragevig, hvor vi fik serveret kaffe og kage hos Karen Maries mor og mand – tak til dem. Vi gik igennem skoven og til højre ad Jungshovedvej og mod Jungshoved Kirke, hvor frokosten blev indtaget. Pga. eng og siv fulgte vi landevejen gennem Stavreby. Da vi kom til skoven ved Bøged Stradvej gik vi igennem skoven og kom ud til kysten ved sommerhusområdet. Efter kaffestop på fin badebro, fulgte vi kysten helt ud til vestspidsen af Jungshoved. Her blev vi nødt til at gå ind i skoven og følge skovvejen i Bønsvig Skov forbi Svend Gønges Hule. I Jungshoved Skov gik vi ad flot skovsti tæt ved kysten. Efter sommerhusområdet ved Roneklint, kunne vi gå meget kystnært til Roneklint Fyr. Der er i øvrigt et fint båd-shelter lige på nord-vest-siden af sommerhusområdet. Herfra gik vi til Roneklint og fulgte landevejen til Præstø, hvor vi blev hentet og kørt til Præstø Overdrev, hvor en flot middag ventede hos Geskes forældre. Tak til Mette, Tobias, Livia og Lars og Geske for logistik og lækker middag. Tak for en flot tur til alle. Og tak for bidragene til Scleroseforeningen.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s