Vandremaraton 7. september

Lørdag d. 7. september 2019 har du mulighed for at prøve kræfter med kystvandring på maratondistancen. 42,195 flotte kyst-kilometer fra Køge til København. Vi starter kl. 8.00 ved Køge Nordstrand/Køge Marina (2 km fra Køge station). Ruten er flot og kystnær hele vejen langs Køge Bugt og til Købehavns Havn. Du skal selv sørge for forplejning og vand. Der kan tankes vand på turen. Du skal regne med, at underlaget er sand det meste af vejen og at vandreturen sagtens kan tage 10-12 timer at gennemføre. Der er ingen tidsbegrænsning og man går i eget tempo. Du skal være i god fysisk form og være klædt på efter vejret. Turen er på eget ansvar. Vandreturen afsluttes tæt ved Københavns Hovedbanegård. Deltagelse koster blot et bidrag til Scleroseforeningen – beløbets størrelse bestemmer du selv. Du er tilmeldt, når din donation er registreret med navn på min indsamling på dette link. Detaljer og rutekort tilgår, når vi nærmere os. Kontakt mig venligst ved spørgsmål (Messenger/andersfind@gmail.com/ 23364753). Vel mødt og tak for din støtte til Scleroseforeningen.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s