Etape 20: “You go Girl” fra Roskilde Havn til Boserup

Onsdag d. 1. maj vandrede 200 glade vandrere 16.000 skridt fra Roskilde Havn til Boserup Skov og retur og samlede ind i forbindelse med Scleroseforeningens landsdækkende kampagne ”You Go Girl”. De 16.000 skridt skulle markere, at der er 16.000 sclerosepatienter og overskriften ”You Go Girl” skulle markere, at 2/3 af de scleroseramte er kvinder. Anders Find fra Roskilde og Scleroseforeningen stod bag arrangementet i Roskilde.

Borgmester Joy Mogensen bød de mange vandrere velkommen og holdt en fin tale for dem, før hun sendte dem af sted på de 16.000 skridt, cirka 10-11 kilometer langs smuk fjord og skov.

(fra venstre: Borgmester Joy Mogensen, Anette Cordes (formand for Scleroseforeningen i Roskilde), Anders Find (initiativtager ”Gå for livet”) og Tina Hindsbøl (bestyrelsesmedlem Scleroseforeningen i Roskilde).

Anders Find som er initiativtager til vandreturen, startede sidste år et kystvandringsprojekt ”Gå for livet”, hvor han vandrer Sjælland rundt langs kysten og inviterer folk med på vandreturen, mod at de støtter hans indsamling til Scleroseforeningen. ”Kystvandring er sundt, socialt og en flot oplevelse for sclerosepatienter og for alle”. Jeg håber, jeg kan inspirere nogle flere til at bruge vores flotte kyst til at få vandreoplevelser. 1.861 kilometer er der rundt om Sjælland. Anders er cirka halvvejs og har samlet cirka 40.000 kr. ind til sclerose-sagen på nuværende tidspunkt. Anders’s vandringsprojekt kan følges på Gaaforlivet.com.

Sclerose er en sygdom som angriber centralnervesystemet og som ikke kan helbredes. Årsagen til sygdommen kendes ikke og sygdommen er af uforklarlige årsager særligt udbredt på de nordlige breddegrader og i Danmark, og derfor er det vigtigt at få samlet penge ind til forskning, og det kan vandrearrangementer som ”You go girl” være med til.

Her se en del af de 200 vandrere i Kællingehaven, da de onsdag gik 16.000 skridt mod Sclerose. Tak til alle for en fin forårsgåtur og for den store støtte til indsamlingen. Man kan stadig støtte på linket her. Tak og god gåtur.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s