Vandretur søndag d. 31. marts fra Lyndby Havn til Selsø

På søndag d. 31. marts “går vi for livet” fra Lyndby Havn til Selsø Slot. Jeg er i gang med at gå sjælland rundt langs kysten og jeg er glad for, at så mange vil gå med på noget af turen og hjælpe med at holde naturen ren og støtte Scleroseforeningens arbejde.

Vi mødes kl. 10.00 på Lyndby Havn og fordeler os i grupper á 5-10 personer. Vi deltager i Nationalpark Skjoldungernes Lands oprydning af fjordkysten, som er en del af projektet “Plastfri Fjord” og DNs affaldsindsamling.

Grupperne bliver sendt afsted lidt forskudt og får hver især ansvar for en del af ruten, hvor de skal rydde op, så alle rydder ikke op langs hele ruten. Det er vigtigt, at du medbringer en skraldepose til eget brug og et par arbejdshandsker.Vi kan stille det indsamlede skrald ved siden af skraldestativerne ved Selsø Slot. Det vil blive afhentet af kommunen i starten af næste uge.

Du skal selv medbringe mad og forplejning til vandreturen, som er cirka 17 kilometer lang og nok tager cirka 4 timer at gå. Der er toiletter og vand ved Gershøj Havn. Sørg for praktisk fodtøj og beklædning efter vejret. Vi skal bl.a. gå kystnært, hvor det kan være vådt.

Vi kan desværre ikke gå langs fjorden hele vejen, men bruger så turen til også at rydde op ved vej, sti og rabat. Se ruten nedenfor og på linket her.

Vi slutter af på Selsø slot, hvor det vil være muligt at se slottets flotte kælder og køkken, og få adgang til vand og toilet. Der er busforbindelse fra Selsø Slot mod Skibby, fx. afgang 15.16 eller 15.41, hvorfra der er busforbindelse retur til Lyndby/Roskilde eller mod Frederikssund. Tjek rejseplanen.

HUSK: Det er vigtigt, at vi overholder de almindelige trafikregler. Det er vigtigt, at vi ikke går ind på privat grund. Det er selvfølgelig vigtigt, at vi ikke selv efterlader skrald og andet i naturen.

Vi går også for at samle ind til Scleroseforeningen og deltagelse koster derfor et bidrag af selvvalgt størrelse til foreningen på Mobilepay 11683 kommentar “gå” eller med betalingskort på dette link. Tak for din støtte.

Hvis du har spørgsmål vedrørende turen, kan du kontakte mig på 23364753 eller andersfind@gmail.com.

Vi ses.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s