Etape 18: Amager “rundt”

Amager er ikke Sjælland, men det er tæt på, og Amager rummer fin kyst og natur – meget hovedstadsnært. På en martsdag med aprilsvejr gik jeg med de bedste venner fra Lufthavnen til Dragør – Søvang – Sydvestpynten – Kongelunden – Kalvebodfælled og slut ved Sjællandsbroen. Cirka 30 flotte kyst-kilometer startende i slagregn og afsluttende i strid modvind og med blå himmel og sol. Udtrykket “At blive blæst igennem” kom til sin ret. På lange stræk var det vanskeligt at føre en samtale pga vinden. Det var udfordrende vejrlig og vand- og vindtæt udstyr blev virkelig testet til det yderste. Det var flot at se, hvordan vejret ændrede sig fra time til time. Hvornår har du sidst gået eller på anden måde være sammen med dine bedste venner en hel dag, uden afbrydelser. Prøv det.

Vi går bl.a for at samle ind til Scleroseforeningen. Du kan også støtte min indsamling på Mobilepay 11683 kommentar “gå” eller på dette link med betalingskort. Af hjertet tak for din støtte.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s