Vandreruter.dk

Frits Ahlefeldt er vandringsmand, journalist og kunster og har gang i en række spændende projekter om vandring, bl.a kortlægning af de danske vandreruter. Frits har en omfattende hjemmeside med spændende perspektiver på vandring – http://www.vandreruter.dk – som bestemt er et besøg værd for alle, som interesserer sig for vandring. Frits tegner og maler også med vandre-relaterede motiver, og man kan købe hans kunst og dermed støtte hans vandreprojekter. Det er altsammen meget inspirerende.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s