Etape 17: Selsø Slot-Lindenborg (Roskilde Fjord)

På en helt klar og stille vinterdag gik turen fra Selsø Slot ved Skibby i Hornsherred til Lindenborg i bunden af Roskilde Fjord. 30 kilometer med flot og lidt krævende fjordkyst. Kysten er ikke tilgængelig på hele strækningen, så der skulle krydses lidt frem og tilbage mellem landevej (fjordstien) og kystlinjen. Selsø Slot og kirke, Selsø sø og Gershøj Havn er et besøg værd. Fra Krabbesholm herregård og ned til Gershøj får man et meget flot kig til fjorden. Turen fra Gershøj til Lyndby Strand er nogenlunde mulig at gå i vandlinjen. Turen var også en test af strækningen fra Selsø Slot til Lyndby, som jeg vandrer d. 31.3 med en del andre for at samle skrald langs kysten i regi af Nationalpark Skjoldungernes Land og Plastfri Fjord. Det glæder jeg mig til – måske er foråret så kommet, lidt nærmere. Jeg og mine medvandrere går også for at samle ind til Scleroseforeningen. Du kan tilmelde dig turen d. 25.3 her.

Jeg har samlet 25.000 kroner ind til Scleroseforeningen siden foråret 2018, med jeres hjælp, tak. Mit mål er 50.000 kr. Jeg håber, du vil hjælpe mig med et lille bidrag på Mobilepay 11683 kommentar “gå” eller med betalingskort på linket her. Tusind tak for din støtte. God vandretur.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s