“Gå for livet” holder ikke vinterlukket

Selvom dagene bliver kortere og vind og vejr bider lidt mere, så fortsætter turen rundt om Sjællands kyst. Der er indkøbt nye vandresko, som du kan hjælpe mig med at gå til. Den 17. november 2018 går vi fra Jægerspris til Kulhuse Havn langs Roskilde Fjord og retur langs Isefjorden.

Det bliver en flot tur på cirka 30 kilometer. Vi går for at sætte fokus på og støtte Scleroseforeningens arbejde. Støt min indsamling til foreningen og dermed mere og vigtig forskning i sygdommen på mobilepay 11683 og skriv “gå” i kommentar-feltet. Eller med betalingskort på linket her. Tak for din støtte. Den er meget værd.

Skriv til mig på andersfind@gmail.com eller 23364753, hvis du vil med.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s