Dagbladet Roskilde

Dagbladet Roskilde har i dag skrevet en artikel om min indsamling til Scleroseforeningen. Vi har ikke knækket koden til sclerose, derfor er det så vigtigt, at der bliver forsket endnu mere. Det skal min indsamling hjælpe med. Du kan støtte den på linket her eller på mobilepay 23364753. Tak for din støtte.

Jeg har også talt med Dagbladet om, hvorfor det er så vigtigt, at naturen er tilgængelig for alle, også folk med funktionsnedsættelse. Der findes mange vandrestier med handicapvenlige passager, men mig bekendt, så findes der ikke kort, der viser disse passager. Det må vi kunne gøre noget ved.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s