Sensommertur på Fjordstien

I dag søndag d. 23. september afholdt Scleroseforeningen i Roskilde og “Gå for livet” arrangement i Sct. Hans Have ved Roskilde Fjord. Cirka 40 havde tilmeldt sig Vi mødtes i hospitalets fine gammel væksthus til kaffe og kage.

Anette Cordes, formand for Scleroseforeningen i Roskilde, bød velkommen. Tomas Breddam (A), formand for Plan og Teknik i Roskilde Kommune, fortalte om, hvad kommunen gør for at gøre naturen mere tilgængelig og brugervenlig, for alle og for funktionsnedsatte.

Naturvejleder Mikkel Eg fra Nationalpark Sjoldungernes Land fortalte om Nationalparksprojektet, tilgængelighed og brugervenlighed og anbefalede tre smukke, spændende og tilgængelige steder i Nationalparken (Møllekrogen ved Selsø Slot, området ved Lejre Museum og shelterplads ved Avnstrup). Jeg fortalte om “Gå for livet” og turen rundt om sjælland.

Danske Bank i Roskilde havde været søde at sponsorere kaffe og kage og lokaler til arrangementet – tak til dem👣🙏 – og de havde også et par søde medarbejdere med børn som deltog.

(Foto: fra venstre Anders Find, Anette Cordes, Tomas Breddam og Mikkel Eeg)

Efter oplæggene gik vi en tur på Fjordstien fra Sct. Hans Have og mod Boserup Skov. Et stykke sti som også er nemt tilgængelig for kørestole. Endnu en bid af turen rundt om Sjælland.

Det var en fin dag med megen støtte til min indsamling til Scleroseforeningen. Du kan også støtte her eller på mobilepay 23364753.

(Min søde datter havde noteret de vigtigste stikord til mig på mit kort 💚☀️👣)

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s