Eva Yde kystvandrer Jylland

Når man kigger på Danmarkskortet, kan man godt se, at Jylland er det rene slaraffenland for kystvandring. Eva Yde har de sidste par år vandret den jyske kyst. Eva har en neurologisk sygdom og vandringen hjælper hende med at modvirke generne fra sygdommen.

Limfjorden blev hun færdig med i december 2017 – 996 kilometer. Herefter gik hun igang med Nordjylland rundt. Hun startede ved Agger Tange i den vestlige ende af Limfjorden, rundede Grenen/Skagen og kom i mål i Hals i den østlige ende af Limfjorden i juni i år – knap 400 km.

I august i år startede Eva så ud fra Thyborøn, og begyndte at gå sydover. Det er spændende, hvornår hun når den tyske grænse. Eva vandrer cirka en dag om ugen og tager nogle fantastiske billeder af sine kystopdagelser og er god til at fortælle om sine oplevelser. Det er meget inspirerende at følge med i Evas vandreprojekt – man mærker kraften i den jyske stædighed :).Du bør følge hende på Facebook.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s