Landsindsamling på søndag – kom frisk

På søndag d. 9. september afholder Scleroseforeningen landsindsamling. I den forbindelse vandrer jeg med gode folk fra Nivå til Helsingør. Det er en rute på cirka 15 kilometer plus det løse, for der skal stemmes ret mange dørklokker undervejs :). Vi kunne godt bruge flere glade indsamlere, hvis du har tid og lyst til at støtte en god sag og få frisk luft og få rørt benene. Vejrudsigten ser god ud. Vi mødes på Nivå Station kl. 10. Hvis du har spørgsmål, så skriv til mig på andersfind@gmail.com eller ring 23364753.Skærmbillede 2018-09-05 kl. 10.13.57

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s