Til Sundhedsdag i Roskilde

Lørdag den 25. august deltog jeg med Scleroseforeningen på Sundhedsdagen i Roskilde for at fortælle om “Gå for livet”. Solen skinnede. Der var mange besøgende på foreningens stand og mange, der ville tale om vandring og gå-ture, tilgængelighed af natur og vandrestier for gangbesværede og meget andet. Vi fik inviteret mange til vores sen-sommerarrangement d. 23. september i Sct. Hans Have og på Fjordstien ved Roskilde. Det var en god dag sammen med bl.a Anette og Tina fra bestyrelsen, og mange andre gode folk,

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s