Sensommerarrangement på Fjordstien med Scleroseforeningen i Roskilde

Den 23. september holder Scleroseforeningen i Roskilde og jeg et arrangement i Sct. Hans Have ved Roskilde Fjord. På min tur rundt om Sjælland skal jeg gå på Fjordstien rundt om Roskilde Fjord og det gør jeg sammen med gode folk fra Roskilde.

Vi mødes i Sct. Hans Have til en kop kaffe. Jeg vil fortælle lidt om mit vandreprojekt, byrådspolitiker Tomas Breddam vil fortælle lidt om, hvad kommunen gør for at gøre naturen tilgængelig for os og så får vi forhåbentlig også besøg af en naturvejleder, som vil inspirere os til at få endnu mere ud af vores lokale natur. Der vil også være en introduktion til Skt. Hans Have og de aktiviteter, som tilbydes i Haven i løbet af året.

Efter kaffen vil der være en fælles gå-/rulletur langs Fjordstien (på handicapvenlig grussti). Vi slutter af i haven, hvor det også er muligt at besøge caféen og købe krydderurter, hvis man måtte have lyst til det.

Sct. Hans Have er en socialøkonomisk cafe og urtehave, som baserer sig på frivilligt arbejde og som ligger i naturskønne omgivelser ved Sct. Hans Hospital og Roskilde Fjord.

Der kan handicapparkeres lige ved væksthuset.
Jeg håber, at se dig.
Arrangementet er gratis, men du skal tilmelde dig her, og jeg vil som altid være glad for en donation til min indsamling til Scleroseforeningen. Tak.
Læs mere om Sct Hans Have
Arrangementet er sponsoreret af Danske Bank i Roskilde

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s