Etape 7: Næste generation af kystvandrere

Der er nogle kyststrækninger, som er så flotte, at man gerne vil gå dem igen og vise dem til nogle, man holder af. Kristi Himmelfart gik min tre dejlige børn på 12, 14, 14 og een af to yndlingsnevøer med fra Faxe Ladeplads til Rødvig/Stevnsfortet. På godt et døgn oplevede vi havet i sol, varme, blæst, stille vejr, regn og torden.

Overnatning foregik i det finest båd-shelter på Lille Torøje Strand. Der blev samlet 10 kroner ind pr. barn pr. kilometer til min indsamling til Scleroseforeningen. Det var en god tur. Du kan stadig nå at støtte min indsamling. Tak 👣💚

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s