Etape 6: Så kom foråret – og de første bidrag. TAK

De første donationer begyndte at tikke ind, da jeg gik den smukkeste forårstur fra Køge til Faxe Ladeplads. Jeg blevet meget rørt over bidragene. Tusind tak til Jer. Hvis du ikke har støttet min indsamling til Scleroseforeningen endnu, kan du stadig nå det her 🙂

uhDXsYd6SDGPUU1ZCkA5fg

Spirende bøgeskov, klinter, kalk og massere af sol. Nogen gange er det bare svært at bevare pessimismen :). Hvis du har et par ledige vandretimer, så prøv fx at gå i skoven langs kysten mellem Strøby Ladeplads og Præsteskov. Se foto ovenfor, hvorfor det er et besøg værd.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s