Overnatning på turen

På længere etaper kan man få brug for at overnatte på turen. Der findes rigtig fine shelter- og teltpladser, som kan anvendes, typisk uden at skulle bookes, og gratis. Læs mere på Naturstyrelsens hjemmeside. Der findes også statsskove, hvor der er fri teltning.

Herudover er det faktisk tilladt at tage kortvarigt ophold på stranden. Det betyder, at du må overnatte 1 nat på stranden, ikke i telt, men fx gerne under en tarp eller en presenning. Du må også lave et lille bål på stranden, med mindre der er særligt lokalt ild-forbud. Overnatning og bål må ikke ske tættere end 50 meter på beboelsesejendom.

Så der er mange muligheder for at overnatte under åben himmel på din kystvandring. Jeg har brug for din hjælp til min kystvandring Sjælland rundt og kampen mod sclerose. Jeg håber, du vil hjælpe mig med et bidrag. TAK❤️

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s