Etape 4: Påsketur, Anders og Anders fra Næstved til Skælskør

I påsken 2018 gik jeg, med min gode ven Anders, fra Næstved og over Skælskør til Boeslunde. Det er en afsindig smuk kyst med bl.a.Karrebæksminde, Glænø og med Storebælt, der åbner sig efter Skælskør med kig til broen. Vi havde storm, sne, sol og havblik, så det var en varieret tur på mange måder. Det blev til nogle gode lange samtaler på de mange timer på stranden. Tak for turen Anders, siger Anders.

Hjælp med at kæmpe mod sclerose. Giv et bidrag til min indsamling. Jeg er på vej Sjælland rundt, 1.861 km og vil samle 50.000 kr. ind til Scleroseforeningen. Jeg håber, du vil hjælpe mig. Tak.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s