Hvordan går man langs kysten – brug for kort?

Kystvandring er let og kan for det meste klares uden kort og nogen særlig orienteringevne. Hvis man får våde fødder, er man kommet for tæt på. Hvis man ikke kan se eller høre havet, er man kommet for langt fra. Langt de fleste steder kan man gå helt ned til vandet. Nogle få steder skal man på grund af eng/siv eller private strande (kan en strand egentlig være privat?) ind og gå i landet. Jeg plejer at have et kort med. For Syd- og Vestsjælland findes fine kort, der dækker den såkaldte Sjællandsleden.

For Øst- og Nordsjælland har jeg brugt et cykelkort. Det er ikke meget, man har brug for dem, men kan være rart også at kunne orientere sig i forhold til indkøbsmuligheder og stationer/busser.

Kortene kan bl.a. købes i Nordisk Korthandel. Hvis du er til landkort, så husk at besøge butikken i Studiestræde i København. Den butik giver lyst til at vandre, cykle, rejse og opleve. Jeg håber, du får lyst til at kystvandre. Det er en smuk oplevelse. Jeg håber også, du vil hjælpe mig i kampen mod sclerose ved at give et bidrag til min indsamling.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s