Fordele ved at bo på en ø

Der er mange fordele ved at bo på en ø. Der er meget kyst, som man kan gå på opdagelse i, og der er sjældent særlig langt til den nærmeste strand. Hvis man besøger en lille ø, vil mange nok have tendens til at gå en tur “øen rundt”. Det er en god måde at gå på, synes jeg, fordi man så kommer tilbage til udgangspunktet og får set øen fra alle sider. Man lærer øen at kende. På sammen måde vil jeg opleve Sjællands kyster. Der er det hele – sandstrande, klinter, stenstrande, enge og hyggelige havnebyer.

Jeg kommer til at tage turen rundt om Sjælland i mange etaper. Jeg gør det fordi, jeg kan lide at gå, jeg vil gerne have noget frisk luft og endelig vil jeg gerne med din hjælp samle ind til kampen mod sclerose. Du kan hjælpe ved at gå en tur langs kysten og give et bidrag til indsamlingen. Store og små beløb er velkomne. Støt her. Tak for din hjælp.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s