Sjælland rundt til fods

I november 2017 brugte min gode ven Jacob og jeg en weekend på at gå fra Hundested til Helsingør langs kysten. Det var mørkt og koldt og det blev stormvejr, men det var smukt. Danmark er fyldt med smukke kyststrækninger, og de er sjældent langt væk.

Jeg har altid været glad for at vandre. Jeg har vandret i fjeld og skov, men jeg kunne mærke, at det at gå en hel dag langs havet var intenst på en anden måde. Vinden og horisonten, skiftende vejr og variationer i havets farve.

Inspireret af en anden god ven, har jeg sat mig for at gå sjælland rundt, til fods, langs kysten. Jeg vil gå strækninger alene og jeg vil følges med andre, som vil støtte denne sag

Jeg vil brug gå-turen til at samle ind til kampen mod Sclerose. Sclerose er en forfærdelig sygdom, som vi desværre har tæt inde på livet i vores familie. Jeg har sat mig for, med DIN hjælp, at samle 50.000 kr. ind til Scleroseforeningen.

Hvis du vil med mig ud at gå en tur, så skriv til mig på andersfind@gmail.com. Det koster kun et bidrag til Scleroseforeningen. Hvis du ikke kan lide at gå, kan du slippe ved at give et bidrag til Scleroseforeningen 😀. Hvis du gerne vil gå en tur, uden mig, har du også mulighed for det, ved at give et bidrag til Scleroseforeningen. Jeg håber på din støtte. Tak.

Good company in a journey makes the way seem shorter. — Izaak Walton

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s